Studio Westgeest | Een mooie start van 2018
1041
post-template-default,single,single-post,postid-1041,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Een mooie start van 2018

Na de ontwerpfase in 2017 start deze week de verbouwing van drie mooie projecten:

 

Nieuw kantoor voor Viveste in Bunnik

Na de winst van de tender in september 2017 is het ontwerp voor het nieuwe kantoor van Viveste in Bunnik klaar en is er gestart met de verbouwing. Er is gekozen voor een open werkstructuur met een grote diversiteit aan formele en informele werkplekken en ontmoetingsplekken.

viveste

Verbouwing vestiging Strijbosch Thunnissen Makelaars

Na de verbouwing van de vestiging in Schuytgraaf is het nu tijd voor de verbouwing van het kantoor aan de Sweerts de Landasstraat in Arnhem. Na 12,5 jaar was het tijd voor vernieuwing.

Strijbosch Thunnissen logo

Skybox Gelre Dome Breedband Arnhem

De start van een skybox voor Breedband Arnhem is een feit. Naast het ontwerp voor het kantoor van Breedband Arnhem waar dit jaar mee wordt gestart heeft Studio Westgeest ook een ontwerp gemaakt voor de skybox in het Gelre Dome. Het ontwerp zal voor het eind van de winterstop worden gerealiseerd.

Bekijk hieronder skyboxen waar Judith eerder ervaring heeft opgedaan:
Skybox Koninklijke Ten Cate, FC Twente
Skybox In Person, FC Twente
Skybox Koninklijke Ten Cate, Twente