Studio Westgeest | Fotografie woonhuis aan zee
1249
post-template-default,single,single-post,postid-1249,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fotografie woonhuis aan zee

 

Dat was genieten! Met fotograaf Miranda Koopmans aan de slag om het door Studio Westgeest ontworpen interieur van een woonhuis aan zee te fotograferen. Wat is het mooi geworden. De ruimtelijkheid, de details, de kleuren en de materialen. Gelukkig denkt de opdrachtgever daar net zo over. Binnenkort laten we de hele serie foto’s zien, maar voor nu eerst een hele fijne zomer gewenst!

Bekijk hier de serie foto’s.

foto 01