Studio Westgeest | Kijken, lopen en zitten in ontwerp
1418
post-template-default,single,single-post,postid-1418,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kijken, lopen en zitten in ontwerp

Afgelopen week heeft Studio Westgeest drie VR-presentaties gehouden voor enthousiaste opdrachtgevers van uiteenlopende projecten.

Studio Westgeest maakt gebruik van Virtual Reality en geeft zo de opdrachtgevers de gelegenheid om het ontwerp in het 3D model te bekijken en lopend of zittend te ervaren. Deze vorm heeft naast de presentatie aan de opdrachtgevers ook tijdens het ontwerpproces een toegevoegde waarde.

Bekijk hieronder de drie ontwerpen.

CESnederland B.V.

Interieurontwerp voor het nieuwe kantoor van CESnederland in Apeldoorn.
Revitalisatie van een bestaand kantoor waarbij zowel het karakter van het gebouw als licht en helderheid belangrijke uitgangspunten zijn.

Verbouwing van jaren ‘60 woning

Transitie van woonhuis naar woon- werkomgeving.
In het ontwerp is rekening gehouden met ruimte voor de natuur en het leven buiten, maar ook voor de ontvangst van gasten voor werk en privé.

Rev’it sport Oss

Interieur ontwerp voor nieuw hoofdkwartier.
Bijzondere interactie tussen het ontwerpteam van Rev’it en Studio Westgeest om het plan steeds weer verder aan te scherpen om zo het nieuwe kantoor esthetisch en functioneel aan te laten sluiten op de product specifieke werkprocessen.