Studio Westgeest | Interieur opdracht kantoorpand de Hoffmann Group
1459
post-template-default,single,single-post,postid-1459,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Interieur opdracht kantoorpand de Hoffmann Group

 

Studio Westgeest heeft de interieur opdracht verkregen voor het nieuwe nog te bouwen kantoorpand van de Hoffmann Group in Borne, een Duits bedrijf gespecialiseerd in kwaliteitsgereedschap.

De opdracht bestaat uit het ontwerpen van het hele interieur concept van werkplekken tot informele ontmoetingszones. Een opdracht die Studio Westgeest op het lijf geschreven is: een goede werkomgeving creëren passend bij de bedrijfscultuur en de architectuur van het gebouw, met altijd iets extra’s om zo tot een mooi evenwichtig geheel te komen waar het prettig werken is.

Het bedrijfspand (ca.3000 m²) is gelegen op industrieterrein ‘De Veldkamp’ te Borne en wordt ontworpen door Erwin Kleinsman architecten/StudioDAD. Het projectmanagement en de bouw wordt voor rekening genomen door BBD Bouwmanagement.

Afbeeldingen © Erwin Kleinsman Architect


Studio Westgeest heeft ruime ervaring in het ontwerpen van interieurs voor kantoren; kijk hier voor een overzicht. 
Onlangs is het interieur voor het kantoor Breedband Arhem opgeleverd. Binnenkort volgen de foto’s van dit bijzondere project.