Studio Westgeest | Wij zoeken een stagiair!
1293
post-template-default,single,single-post,postid-1293,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wij zoeken een stagiair!

 

Voor de komende periode is Studio Westgeest op zoek naar een creatieve stagiair (MBO-HBO) die niet alleen heel goed is, maar het ook een uitdaging ziet om 4 tot 6 maanden mee te lopen en werkzaamheden te verrichten aan uiteenlopende projecten. De projecten zijn zowel in de ontwerp- als uitvoeringsfase. De werkzaamheden variëren van o.a. materiaalonderzoek, beeldonderzoek, het opzetten van tekeningen, Autocad, en presentaties in 3D (Sketch-up), maar ook het bezoeken van de bouw. Hij/zij volgt een opleiding op een MBO of HBO. Beheersing van Auto-Cad, Sketch-up, Photoshop en Indesign is een pré. Bouwkundig onderlegd, niet noodzakelijk maar wel praktisch. Beschikbaarheid voor 3 tot 4 dagen per week. De periode start vanaf 1 oktober 2018 voor een periode van circa 4-6 maanden. Reacties, CV en portfolio kunnen worden gestuurd naar info@studiowestgeest.nl tav Judith Westgeest.
Studio Westgeest is een architectuur- en interieurontwerpbureau in Arnhem en houdt zich bezig met een grote diversiteit aan projecten.