Studio Westgeest | Visie & Werkwijze
152
page-template-default,page,page-id-152,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Visie & Werkwijze

 

Korte lijnen en goede samenwerking

Studio Westgeest houdt van korte lijnen, direct contact en een persoonlijke benadering. Wij geloven heilig in samenwerking als voedingsbodem voor creativiteit en innovatie. Onze kracht ligt in het schakelen tussen de betrokken partijen waarbij wij altijd het overzicht behouden. Zo behalen wij samen het beste resultaat.

 

Betrokken van A tot Z

Wat wij vaak te horen krijgen is “dat had ik nou nooit zo kunnen bedenken”. En dat is nou precies ons vak. Wij vertalen de wensen van onze opdrachtgevers naar een creatief idee dat net iets verder gaat en verrast. Maar wij vinden het minstens zo belangrijk om het idee op de juiste wijze uit te voeren. Studio Westgeest heeft de kennis en ervaring die vereist is om het hele proces van A tot Z professioneel te begeleiden. Vanaf het allereerste idee tot aan de laatste puntjes op de i.

 

Flexibel en efficiënt

Drie keer doorverbonden worden voor u de juiste persoon te pakken heeft? Dat zal bij Studio Westgeest niet gebeuren! Wij kiezen bewust voor een compacte organisatie. Zo kunnen wij snel werken en hebben wij optimaal contact met onze klanten.

Met ons brede netwerk van samenwerkingspartners kunnen wij precies de juiste experts inzetten op precies het juiste moment en blijven wij flexibel en efficiënt.

 

Stappenplan

Dit overzicht van de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten) geeft in grote lijnen weer hoe een interieurproject tot stand komt. Uiteraard is iedere opdracht anders en vergt ieder project een eigen aanpak. Maar dit geeft een idee van de verschillende werkzaamheden die per fase verricht worden.

 

Kosten & honorarium

De kosten van een opdracht zijn afhankelijk van de complexiteit en de omvang van de werkzaamheden. Naast het honorarium kunnen eventueel reistijd, reprokosten of de inhuur van derden zoals constructeurs en adviseurs in rekening worden gebracht. Het honorarium kan op de volgende manieren (of in een combinatie hiervan) bepaald worden:

– op basis van het aantal gewerkte uren (ook wel ‘op regie’ genoemd)

– volgens een vooraf overeengekomen vast bedrag

– volgens een percentage van de totale bouwkosten (bij bouwprojecten)

 

Algemene voorwaarden

Voor de werkzaamheden van Studio Westgeest gelden de algemene voorwaarden van de DNR 2011.