Studio Westgeest | Ontwerpprijs voor ‘Colorize your stay 2015’
670
post-template-default,single,single-post,postid-670,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ontwerpprijs voor ‘Colorize your stay 2015’

 

Het ontwerp ‘Colorize your stay 2015’ won de tweede prijs in een ontwerpwedstrijd uitgeschreven door ACG Glass Unlimited en Van der Valk Hotels. In samenwerking met Alverre Techniglass, ontwierpen Judith Westgeest, Kees Marcelis en Frank ten Westeneind een glazen hotelkamer opgebouwd uit gekleurde en gevouwen glazen wanden.

Lees hier de publicatie op Architectuur.nl.

glas-hotel-keuze