Studio Westgeest | Bouw Breedband Arnhem is gestart
1203
post-template-default,single,single-post,postid-1203,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bouw Breedband Arnhem is gestart

 

De hekken om het terrein geven het al aan: de bouw van de nieuwe Kantoorvilla voor Breedband Arnhem is gestart!

Het duurzame gebouw, ontworpen door Ruland Architecten, staat pal achter het station aan de Amsterdamseweg / hoek Brantsenstraat in Arnhem.

Studio Westgeest neemt de opdracht voor het interieurontwerp, voor haar rekening. Het ontwerp van het interieur is in nauw overleg met de opdrachtgever, Dave Aaldering, tot stand gekomen. De werkplekken bevinden zich op drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping wordt het fraaie uitzicht over de stad benut om elkaar informeel te ontmoeten.

Het bedrijf Breedband Arnhem bestaat bijna 10 jaar en verzorgt internet voor 400 bedrijven in Arnhem. Met de bouw van hun nieuwe kantoor willen ze een ‘iconisch’ gebouw neerzetten.

Lees hier een publicatie die eerder in De Gelderlander verscheen.

Breedband_Studio Westgeest