Studio Westgeest | VR presentatie voor Rev’it door Studio Westgeest
1389
post-template-default,single,single-post,postid-1389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

VR presentatie voor Rev’it door Studio Westgeest

 

Bij de presentatie van het voorlopig ontwerp voor het interieur van Rev’it kon de opdrachtgever, als primeur van Studio Westgeest, met een VR bril door hun nog te bouwen kantoor lopen. Dit werd dan ook met veel enthousiasme gedaan. Judith Westgeest: “Als ontwerper is dit een hele goede tool. Door het gebruik van de VR bril ervaar je de ruimte zoals die in werkelijkheid gaat worden. Je ziet dan ook of dat wat je ontworpen hebt ook werkt en kunt direct bijsturen als het anders uitvalt.”

Rev’it is een gerenommeerd merk op het gebied van innovatieve motorkleding en is toe aan een nieuw hoofdkwartier.

Dit nieuwe hoofdkantoor op het industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss, wordt ontworpen door Cepezed en bestaat uit twee lang gerekte bouwvolumes die gekoppeld zijn door middel van een lichtstraat.

Op de kop van het gebouw zijn de representatieve functies gesitueerd met op de begane grond de hoofdentree, de showroom en het restaurant. De creatieve afdelingen bevinden zich op de eerste verdieping en de ondersteunende functies op de tweede verdieping.

Studio Westgeest heeft opdracht voor het interieurontwerp. Op de werkvloeren zijn naast de werkplekken functionele units aan de ruimte toegevoegd. Zo worden plekken gecreëerd waar de medewerkers ondersteund worden in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

De units hebben een diversiteit aan functionaliteiten zoals het doorpassen van collecties, materiaaldepot, maar het zijn ook informele plekken waar men kan brainstormen en presentaties kan houden.