Studio Westgeest | Bouwvergunning verleend woonhuis Rozendaal
1584
post-template-default,single,single-post,postid-1584,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bouwvergunning verleend woonhuis Rozendaal

 

De bouwvergunning voor de verbouwing van ‘woonhuis in Rozendaal’ is goedgekeurd.

Het woonhuis (1972) wordt grondig aangepakt. Studio Westgeest heeft een ontwerp voor zowel het exterieur als het interieur gemaakt. De wens van de opdrachtgever was om een betere indeling op de bovenverdieping te hebben, zodat er meer ruimte voor hen en hun drie kinderen zou komen. Door de huidige kap was dat echter niet haalbaar. Om dit probleem op te lossen heeft Studio Westgeest een vergrootte dakkapel ontworpen die naar de begane grond is doorgetrokken. Hierdoor krijgt de gehele woning een ander aanzien en wordt er op de verdieping veel meer effectieve ruimte gecreëerd, met genoeg ruimte voor de kinderen en een mooie slaapkamer voor de ouders.

De werkvoorbereidingen zijn inmiddels gestart, zodat na de bouwvak gestart kan worden met de verbouwing.

Ontwerp: Studio Westgeest
Realisatie: Geelhoed Engineering b.v. (constructie)
Bouw: David Lensink
Installaties: Cornelissen installatietechniek