Studio Westgeest | Transformatie in 1,5 week
1616
post-template-default,single,single-post,postid-1616,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Transformatie in 1,5 week

Opdrachtgever Zorgbelang Inclusief wilde voor hun kantoor in Arnhem meer rustige werkplekken en een beter binnenklimaat verkrijgen met goede akoestische voorzieningen. Studio Westgeest heeft door de inzet van mos, planten, akoestische schermen en gebruikmakend van het bestaande kasten systeem een ontwerp gemaakt, dat door een goede voorbereiding met alle uitvoerenden in 1,5 week gerealiseerd kon worden. Bij het ontwerp is rekening gehouden met routing van zowel medewerkers als gasten. Op de groene zones in het tapijt staan de werkplekken. De grijze gebieden zijn de loopzones. De balustrade is tweezijdig voorzien van mos. Hierdoor ontstaat er een visuele afscheiding tussen de begane grond en de entresol. Al tijdens de werkzaamheden waren de akoestische maatregelen merkbaar.

Op het bestaande kasten systeem heeft Studio Westgeest een houten bak laten maken die zowel een opbergfunctie (kantoor benodigheden uit het zicht), als een plek voor planten heeft.

Ontwerp: Studio Westgeest
Uitvoerenden: M2M3,  De Variabele, Huwij Timmerwerken, Rogin (ism Petra Vonk/ Van Ginkel/ Moswanden.nl), van Zalingen, GelreSign, Cornelissen installatietechniek

Bekijk hieronder een aantal beelden van het ontwerp en van de bouw.
Foto’s na realisatie volgen later.