Studio Westgeest | Publicatie CES: nieuw pand laat duidelijk zien welke weg er is in geslagen
1709
post-template-default,single,single-post,postid-1709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tevreden opdrachtgever van kantoorgebouw CES.

Mooi interview van directeur Ronald Boon van CESNederland over hun aangepaste kantoorpand: “Judith heeft de essentie van het pand blootgelegd. De voorover hellende gevel wordt gedragen door enorme blankhouten gebinten. Deze gebinten vormen door het hele pand heen de dragende constructie. Toen we voor het eerst binnen keken, was de volledige houtconstructie aan het oog onttrokken, ook wel typisch voor de bouwstijlen die begin 2000 gangbaar waren. Judith keek daar dwars doorheen en kwam met het idee om het hout bloot te leggen.”

Lees hier het gehele artikel.
Meer informatie over het project.