Studio Westgeest | Welkom!
1826
post-template-default,single,single-post,postid-1826,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Welkom!

Vanaf deze week komt Celine Saas het team van Studio Westgeest versterken. Celine is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle, interieurarchitectuur.  Ze heeft net aan de ArtEZ in Arnhem, haar Pre-master Structural Engineering met een prachtige 9 afgerond. Om haar horizon verder te verbreden start zij nog een Pre-master Urbanism & Landscape Architecture in Amsterdam.

Celine gaat bij Studio Westgeest aan de slag als assistent/ontwerper interieur en daar zijn we erg blij mee!
Esmee van den Heuvel is al een bekende van Studio Westgeest. Ze heeft haar afstudeer stage vanuit het Sint Lucas bij ons gedaan. Inmiddels zit ze in het tweede jaar ‘Interieurvormgeving’ aan het Thomas More in België. Tijdens de vakanties ondersteunt zij nog regelmatig de Studio.

Welkom dames!

Celine (links) en Esmee (rechts)