Studio Westgeest | Oplevering interieur hoofdkantoor Vigo
1895
post-template-default,single,single-post,postid-1895,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Oplevering interieur hoofdkantoor Vigo

Studio Westgeest heeft deze week het interieur van het nieuwe hoofdkantoor van Zorgorganisatie Vigo opgeleverd.

Vigo bestaat uit zeven organisaties voor jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg, die nauw met elkaar samenwerken.

Het is de ambitie van Vigo om de zorg verder te brengen met de best passende behandeling voor mensen met psychische en psychiatrische problemen en bij opvoed- en ontwikkelingsvragen. In het nieuwe hoofdkantoor in Nijmegen zijn door Studio Westgeest werk-, inspiratie- en ontmoetingsplekken ontworpen, waar gewerkt kan worden aan de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten.

Binnenkort volgen er professionele foto’s, maar hier alvast wat kiekjes…

Projectgegevens
Opdrachtgever: Vigo
Adres: Kerkenbos 1023, Nijmegen
Opp: ca 850 m²
Interieurarchitect: Judith Westgeest, Studio Westgeest
Uitvoering: OCS+, ‘s Hertogenbosch