Studio Westgeest | Welkom Hidde!
1906
post-template-default,single,single-post,postid-1906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Welkom Hidde!

Sinds begin maart is Hidde Hofland het team van Studio Westgeest komen versterken.

Als (technisch) ontwerper heeft hij inmiddels aan een aantal ontwerpen een mooie bijdrage geleverd, waaronder het ontwerp en inmeten van Hal 11 in Silvolde. Een mooi project waar Studio Westgeest de opdracht heeft gekregen om hal 11 te transformeren naar een multifunctionele ruimte voor de bewoners van Rivierduinen, een unieke, iconische en duurzame wijk.

Beelden van het ontwerp volgen zo spoedig mogelijk, maar in de tussentijd: welkom in het team Hidde!