Studio Westgeest | Even voorstellen…
1924
post-template-default,single,single-post,postid-1924,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Even voorstellen…

Sinds begin september loopt Hannah Vos, 3e jaars student aan het Sint Lucas in Boxtel, stage op de Studio.

Inmiddels heeft ze al meegewerkt aan verschillende projecten om zo haar kennis op het gebied van interieurontwerpen, uitwerking en realisatie te vergroten. Ook bij meer architectonische opgaven draagt Hannah haar steentje bij om zich zo verder te ori├źnteren op wat voor gebied zij zich in de toekomst verder wil ontwikkelen.