Studio Westgeest | Meten is weten!
2017
post-template-default,single,single-post,postid-2017,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Meten is weten!

Een nieuw gezicht bij Studio Westgeest: Quinty van de Laan.

Quinty studeert aan het SintLucas en doet haar afstudeerstage bij ons op de studio.
Omdat zij na het SintLucas verder wil studeren, betrekken wij haar bij de meer bouwkundige projecten. Zo hebben we de locatie van een nieuwe opdracht ingemeten; een uitbreiding van een jaren 60 woning in De Steeg in Gelderland. Het is een woonhuis met veel volume, maar met weinig ruimte in de keuken en de woonkamer. Hier gaan we een mooi plan voor bedenken!