Studio Westgeest | Hal 11 transformeert
2035
post-template-default,single,single-post,postid-2035,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hal 11 transformeert

De verbouw van Hal 11 is gestart. Het is de enige overgebleven fabriekshal van het oude fabriekscomplex wat behouden is gebleven. Inmiddels worden de prefab elementen naar binnen gehesen. De hal als gemeenschappelijke ruimte voor het project rivierduinen begint vorm te krijgen. De nieuwe functie van Hal 11 is een overdekte en deels afgesloten buitenruimte en werkplaats, nabij de groentetuin. Het afgesloten fabrieksterrein wordt een duurzame, open en groene woonbuurt in Silvolde.

Meer informatie over het ontwerp van Studio Westgeest.
Meer informatie over het project Rivierduinen.

Ontwerp Hal 11: Studio Westgeest
Realisatie: Het Woud
Ontwerp woningen Rivierduinen: Mix Architectuur