Studio Westgeest | Verbouw woonhuis in Velp van start
2022
post-template-default,single,single-post,postid-2022,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Verbouw woonhuis in Velp van start

Studio Westgeest is in goed overleg met de opdrachtgever tot een ontwerp gekomen dat past als een jas. Inmiddels wordt er hard gewerkt om het ontwerp te realiseren. De gedateerde kap van het bijgebouw wordt aangepast, waardoor het dak geschikt wordt voor sedum. Binnen ontstaat er zo een ruime lichte woonkeuken.

Ontwerp: Studio Westgeest
Aannemer: Thedinga Bouw
Maatwerk keuken en kasten: Huwij Timmerwerken
Nieuwe vloeren: Verag