Studio Westgeest | Een oude bekende
2055
post-template-default,single,single-post,postid-2055,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bekend huis voor de Studio!

Soms kom je een oude bekende tegen.
Voor eerdere bewoners van een woonhuis in Arnhem heeft Studio Westgeest indertijd een ontwerp gemaakt. De bewoners besloten echter te verhuizen en de plannen verdwenen in het archief.

De nieuwe bewoners van hetzelfde pand hadden zo hun eigen idee├źn en wensen. Ze hebben Studio Westgeest gevraagd om die te vertalen naar een nieuw passend ontwerp op maat.
Het betreft een uitbreiding van de keuken, het vergroten van de verbinding tussen keuken en wonen en het realiseren van een bijkeuken met achterdeur.

Momenteel wordt er hard gewerkt om de plannen te realiseren. Rond de bouwvak zal de ruwbouw gereed zijn.