Studio Westgeest | Passen en meten
2122
post-template-default,single,single-post,postid-2122,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Passen en meten

Wat een staaltje vakmanschap van de aannemer! De graafmachine past echt nét door de deur. Niet alleen het juiste ontwerp creëren is vaak passen en meten, soms is het ook écht létterlijk het geval, zoals bij onze huidige verbouwing van een monumentale woning in Den Bosch met uitzicht op de Sint-Jan.

Studio Westgeest heeft het totale interieurconcept voor deze stadsvilla ontworpen. Hoewel alle oorspronkelijke functies nieuwe posities hebben gekregen, is de hoofdstructuur van het monument met respect behandeld en intact gebleven. Het is een uitdagende renovatie van een compleet ingerichte villa met o.a. ruimte voor wellness, een tuinkamer en een atelier. Bij het ontwerp wordt een hoogwaardige materialisatie toegepast.

Het project zal medio bouwvak 2023 afgerond worden.