Studio Westgeest | Een nieuw gezicht
2210
post-template-default,single,single-post,postid-2210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Een nieuw gezicht

Per 1 april 2023 is Kim Bergevoet (1996) werkzaam als interieurontwerper bij Studio Westgeest.

“Als interieurontwerper ben ik bezig met het creëren van een fijne werk-en woonomgeving voor onze opdrachtgevers. Tijdens dit proces ben ik bezig met het maken van schetsen, vlekkenplannen, look en feel, voorlopige ontwerpen, definitieve ontwerpen en het uitzoeken van materialen. Wat ik belangrijk vind tijdens het ontwerpproces is het persoonlijke stukje van de opdrachtgever opzoeken, zodat wij samen een fijne omgeving op maat kunnen creëren!”