Studio Westgeest | Verkoopkantoor Rabobank, Arnhem
492
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-492,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Openheid en privacy gaan hand in hand

Verkoopkantoor Rabobank, Arnhem

Openheid en privacy waren belangrijke uitgangspunten bij de verbouwing van het verkoopkantoor van de Rabobank in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem-Zuid. Klanten komen hier pinnen, informatie ophalen of wachten er op een afspraak. Terwijl er vaak maar twee medewerkers tegelijk in het kantoor zijn. Dit stelde eisen aan zichtlijnen en functionaliteiten van de diverse ruimtes.

Daarom is er een glazen, ovalen vergaderruimte ontworpen. Van hieruit is er goed zicht op de buitendeur en andere ruimtes. Ook zijn er modern vorm gegeven coupé plekken met veel privacy en toch openheid. Door het sprekende kleurgebruik hebben de ruimtes een eigen sfeer gekregen. De groene moswand zorgt voor een natuurlijke twist in deze zakelijke omgeving.

projectgegevens

Opdrachtgever
Rabobank Arnhem en Omstreken, Arnhem

 

Oplevering
2013

 

Opp
250 m² (200 werkplekken)

 

Ontwerp
Kees Marcelis en Judith Westgeest

 

Projectarchitect
Judith Westgeest, namens Studio Kees Marcelis

 

Projectmanagement
Ralph Willemsen, namens van Kessel en Janssen

 

Fotografie
Hans de Rooy