Studio Westgeest | Verbouw voormalige stallen op “Servaashof” tot dagbesteding
1538
post-template-default,single,single-post,postid-1538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Verbouw voormalige Stallen tot dagbesteding “Servaashof”

 

Vincent van Gogh (voor geestelijke gezondheidszorg) heeft door Studio Westgeest een plan laten uitwerken voor een transformatie van voormalige stallen op het terrein van de “Servaashof” in Venray tot een dagbestedings locatie (285 m² bvo) met een buitenruimte met dieren en moestuin.

Het plan is positief door Welstand ontvangen, de bouwaanvraag loopt en inmiddels zijn uitvoerende partijen gevraagd om een plan van aanpak te schrijven. Gestuurd wordt op de meest optimale levensduurkosten in combinatie met een resultaat dat maximaal toegevoegde waarde levert voor de aanbieder.

Judith Westgeest werkte eerder als projectarchitect voor opdrachtgever Vincent van Gogh bij het ontwerp voor de Zorginstelling Vincent van Gogh in Venray.