Studio Westgeest | Publicatie Rev’it! in PI
2161
post-template-default,single,single-post,postid-2161,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Publicatie Rev’it in PI

Een goed begin van het nieuwe jaar: deze maand staat er een uitgebreide publicatie in het tijdschrift PI over het door Studio Westgeest ontworpen interieur van het hoofdkantoor Rev’it! Sport International in Oss.

Judith Westgeest: “Het was echte co-creatie, waarin we elkaar steeds uitdaagden tot het uiterste te gaan. Dat zie je terug in het eindresultaat.”

Bekijk hier de pdf van het hele artikel in PI (december 2022 – januari 2023 #6, jaargang 33, pp. 52-57).

Of bekijk het artikel bij PI Online.

Meer informatie over het project.