Studio Westgeest | BMV Makelaars Arnhem-Noord
1228
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1228,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

connectie door stoer ontwerp

BMV Makelaars

 

Met een nieuwe ingang aan de Amsterdamseweg en een nieuw interieur benadrukt BMV Makelaars dat haar klanten meer dan welkom zijn. Het eigentijdse ontwerp van Judith Westgeest is stoer en helder met details die teruggrijpen op het ontwerp voor Arnhem-Zuid uit 2017. Met een ruig en verweerd Denim tapijt (Desso) zijn op de vloeren kleuraccenten aangebracht ter hoogte van werkplekken en corridors. Het Denim vormt een mooi contrast met het aangrenzende serene vloerpatroon, dat is geïnspireerd op de golvende beweging van woestijnzand. Bijzonder detail is dat in het tapijt oude visnetten zijn verwerkt.

De kantoormeubelen zijn overwegend wit. De centrale kern van het kantoor heeft een diep blauwe kleur en zorgt in combinatie met de houten wand voor een warme uitstraling. In de multifunctionele ruimte zijn zit- en staplekken gecreëerd. Voor een overleg of gesprek is er keuze uit lage en hoge tafels, een half besloten zitje of relaxstoelen die een huiskamersfeer ademen. Een grote ruimte, waar zowel vergaderd als geluncht wordt, heeft karakter gekregen door een fotocollage aan de wand van de kunstenaar Menno van der Meulen. Daarop is de omgeving van station Arnhem Centraal te zien. Het symboliseert connectie en communicatie, waar BMV Makelaars veel waarde aan hecht.

projectgegevens

Opdrachtgever
BMV Makelaars

 

Oplevering
april 2018

 

Opp
300 m²
Ontwerp
Judith Westgeest, Studio Westgeest

 

Projectarchitect
Judith Westgeest

 

Uitvoering
HUWIJ Timmerwerken interieurbouw
van de Berg installatie
M2M3 interieurprojecten
Hagen Schilders
Fotografie
Selma Hengeveld