Studio Westgeest | Hoofdkantoor Vigo, Nijmegen
1930
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1930,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stichting Vigo bekent kleur

Hoofdkantoor Vigo

Stichting Vigo bestaat uit een aantal dochterorganisaties, die staan voor een goede kwaliteit en samenhang van de zorg. Met zorg wordt ook het personeel benaderd. Het nieuwe kantoor in Nijmegen, waarvoor Studio Westgeest het ontwerp heeft gemaakt, biedt een fijn werkklimaat. Het kantoor heeft multifunctionele ruimtes en oogt fris en modern.

 

Er is gekozen voor een basisinrichting die overzicht en rust schept. Tussen en op de lichtgekleurde meubels staan houten bakken met planten. Plekken voor functies zoals vergaderen, concentreren en pauzeren zijn in de vloer met kleur geaccentueerd. Hierdoor ontstaan loopstroken die richting geven en grote vloeroppervlakken visueel doorbreken.

Diverse meubels en accessoires vertegenwoordigen de kleuren en vormen uit de huisstijl van Vigo groep, zoals de ronde zitelementen en tafeltjes en het rond gestippelde vloerkleed. Maar ook de paarse wand, waarvan de kleur doorloopt in de vloer. En de lichtblauwe concentratieplek met enerzijds een aanlandplek en anderzijds een blauwe bank om samen te werken. Of de stoer gekozen rode stoelen aan de lange ovale vergadertafel. Onder begeleiding van Studio Westgeest heeft de organisatie kleur bekend en draagt zij zichzelf via het interieur uit.

projectgegevens

Opdrachtgever
VIGO Groep

 

Adres
Kerkenbos 1023, Nijmegen

 

Oplevering
mei 2021

 

Opp
ca. 850 m²

 

Interieurontwerp en uitwerking
Studio Westgeest

 

Uitwerking & realisatie
OCS+, ‘s Hertogenbosch

 

Fotografie
Stijnstijl Fotografie