Studio Westgeest | Skybox Koninklijke Ten Cate, Twente
463
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-463,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Skybox haalt grasveld naar binnen

Skybox Koninklijke Ten Cate, Twente

De skybox van Koninklijke Ten Cate kreeg karakter door haar eigen kunstgras naar binnen te halen. De vloer en een van de wanden zijn ermee bekleed. Het is een ontmoetingsruimte met een bar, die ook geschikt is voor vergaderingen en presentaties. En dat alles op maar 26 m2! Voor deze uitdaging gingen wij op zoek naar efficiënt en multifunctioneel ruimtegebruik.

De vier televisieschermen liggen in de graswand achter luiken verstopt. In opengeklapte toestand vormen de luiken bijzettafels. De tegenovergelegen kastenwand bevat een geïntegreerde keuken met onder andere koelkast, koffiemachine en wijnrek. De witte wand contrasteert mooi met het groen en is bovendien geschikt voor het geven van presentaties via de ingebouwde beamer.

projectgegevens

Opdrachtgever
Koninklijke ten Cate, Almelo

 

Oplevering
2008

 

Opp
26 m²

 

Ontwerp
Kees Marcelis en Judith Westgeest

 

Projectarchitect
Judith Westgeest, namens Studio Kees Marcelis

 

Uitvoering
Heerdink interieur

 

Fotografie
Suzanne Dorrestein