Studio Westgeest | Zorgbelang Inclusief
1733
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1733,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Met zorg voor personeel van Zorgbelang

Zorgbelang Inclusief 

Aan de Weerdjesstraat in Arnhem is de hoofdlocatie van Zorgbelang Inclusief gevestigd. Er wordt ruimte geboden aan ca 40 werkplekken.

 

Studio Westgeest kreeg de vraag om een rustiger en aangenamer werkklimaat te creëren. Zij is daarin geslaagd door relatief eenvoudige aanpassingen en veel hergebruik van materialen. Door de vloer van looproutes en werkplekken met kleur te markeren en het interieur te herschikken, is een duidelijker structuur ontstaan.

De halfhoge kasten zijn hergebruikt en als scheidingswand teruggeplaatst. Op de kasten zijn eenvoudige houten plantenbakken gezet, waardoor kantoorbenodigdheden aan het zicht zijn onttrokken. De verschillende kleuren groen van de planten komen op een speelse wijze terug in de vloeren en de meubels. De akoestische schermen hebben niet alleen een geluiddempende werking. Ze mogen door hun structuur en materiaal graag gezien worden.

Ook de met mos bekleedde balustrade trekt de aandacht en draagt bij aan een plezierig en bovendien gezond werkklimaat.

projectgegevens

Opdrachtgever
Zorgbelang Inclusief

 

Oplevering
mei 2020

 

Opp
360 m²

 

Interieurontwerp en realisatie
Judith Westgeest, Studio Westgeest

 

Uitvoerenden
De Variabele, Doetinchem
M2M3 Interieurprojecten, Doetinchem
Mida IT Service, Arnhem
Cornelissen installatietechniek, Oosterbeek
Huwij timmerwerken, Katwijk
Van Zalingen Glas, Wijchen
Van Ginkel, Veenendaal
Rogin, Elst
GelreSign, Arnhem
MAVVA, Beuningen

 

Fotografie
Nynke Arends