Studio Westgeest | Appartement Arnhem
1769
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1769,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Maatpak voor woning in Arnhem Noord

Appartement Arnhem

Het aanvankelijk gedateerde appartement met prachtig uitzicht op park Sonsbeek, is door Studio Westgeest helemaal naar de wensen van haar nieuwe bewoners ingericht. In nauw overleg zijn de indeling en de kleuren tot stand gekomen. Omdat het echtpaar uit een groter huis kwam, was het belangrijk om de ruimte efficiënt en functioneel in te richten. Door de hal bij de woonkamer te trekken, verlaagde plafonds te verwijderen en een lichtstrook boven de kasten te plaatsen, is letterlijk en figuurlijk extra ruimte ontstaan. De wandmeubels hebben veel opbergruimte en verrassende details, zoals een op maat gemaakte kast voor CD’s en een uitschuifbare snijplank.

De lange kastenwand in de keuken loopt door tot in de bijkeuken, die met een schuifdeur subtiel kan worden afgesloten. Verder is ruim aandacht besteed aan de kleuren van de wanden en de raamdecoratie. Deze zijn letterlijk op het schilderspalet van de echtgenote tot stand gekomen. Omdat de bewoners hun wensen duidelijk kenbaar hebben gemaakt en actief zijn betrokken bij diverse keuzes, kun je met recht zeggen dat de woning een nieuw maatpak heeft gekregen.

projectgegevens

Opdrachtgever
Dhr. en Mevr. Würdemann

 

Oplevering
januari 2019

 

Opp
115 m²
Interieurontwerp 
Judith Westgeest, Studio Westgeest

 

Uitvoerenden
Aannemer: Teunissen Wehl bv
W -installatie: Installatiebedrijf Rutten
E installatie: Alwi Elektrotechniek
Parket: Holleman Parket
Schilder: Jeurissen Schilderwerken bv
Meubelmaker: Heerdink interieur
Fotografie
Nynke Arends