Studio Westgeest | In Person, Enschede
356
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-356,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Statige villa In Person baart opzien!

In Person, Enschede

De monumentale villa van In Person in Enschede baarde opzien na een metamorfose in 2015. De nieuwe kleurstelling van de buitengevels bracht het pand terug in haar oorspronkelijke staat. De neutrale kleur past goed bij het metalen omhulsel van de aanbouw, dat ’s avonds blauw verlicht is. Het contrast tussen klassiek en modern is ook binnen, in het pand waarneembaar. De soms gewaagde, maar stijlvolle inrichting is inspirerend en energiek. Het heeft een positieve uitwerking op zowel medewerkers als klanten.

Het laat zien waar In Person voor staat. De aanpassingen zijn in nauw overleg met de voltallige directie tot stand gekomen. Een intensief samenwerkingstraject, waarbij de klant ons voortdurend uitdaagde om grenzen op te zoeken. Terwijl ook de Monumenten- en de Welstandscommissie zich in het plan moesten vinden. Het resultaat mag gezien worden.
Het project is bekroond met de ‘Finest Interior Award 2015’. Lees hier de publicatie in de Gelderlander.

projectgegevens

Opdrachtgever
In Person

 

Oplevering
2015

 

Opp
900 m² (35 werkplekken)

 

Ontwerp
Kees Marcelis en Judith Westgeest

 

Projectarchitect
Judith Westgeest, namens Studio Kees Marcelis

 

Projectmanagement
Emiel Ooms, namens Kleissen

 

Uitvoering
ten Vregelaar, Velo van der Bij, ter Horst, Schroder interieurbouw, Hoften schilder

 

Fotografie
Marieke Dijkhof, Mick Kok, Hans de Rooy