Studio Westgeest | Nieuws
13
archive,category,category-nieuws,category-13,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Soms kom je een oude bekende tegen. Voor de vorige bewoners van het woonhuis in Arnhem heeft Studio Westgeest eerder een ontwerp gemaakt. De bewoners besloten echter te verhuizen....

De verbouw van Hal 11 is gestart. Het is de enige overgebleven fabriekshal van het oude fabriekscomplex wat behouden is gebleven. Inmiddels worden de prefab elementen naar binnen gehesen. De hal als gemeenschappelijke ruimte voor het project rivierduinen begint vorm te krijgen....

Studio Westgeest is in goed overleg met de opdrachtgever tot een ontwerp gekomen dat past als een jas. Inmiddels wordt er hard gewerkt om het ontwerp te realiseren. De gedateerde kap van het bijgebouw wordt aangepast, waardoor het dak geschikt wordt voor sedum. Binnen ontstaat...

Een nieuw gezicht bij Studio Westgeest: Quinty van de Laan....

De woningverbetering en uitbreiding van een benedenwoning in hartje Nijmegen is van start gegaan. In het ontwerp van Studio Westgeest wordt de woonfunctie gewijzigd, waardoor de keuken het centrum van de woning zal gaan vormen....

Voor de ontwerpwedstrijd van elf verschillende, unieke recreatiewoningen, ‘follies’ op de Buitenplaats Koningsweg in Arnhem, heeft Studio Westgeest het ontwerp van de folly ‘Niets is wat het Kijkt’ gemaakt. ...

De bouw van het door Studio Westgeest ontworpen interieur van het kantoor van Maser Engineering in Enschede is in volle gang. Studio Westgeest heeft opdracht voor het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimte van dit project, hal 11. Het is de enige overgebleven fabriekshal van het oude...

Sinds begin september loopt Hannah, 3e jaars student aan het Sint Lucas in Boxtel, stage op de Studio....

Nu nog is het een klein stukje niemandsland, verscholen tussen de straten in Silvolde. Over een jaar is het een natuurrijke wijk: Rivierduinen. Studio Westgeest heeft opdracht voor het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimte van dit project, hal 11. Het is de enige overgebleven fabriekshal van...

Studio Westgeest heeft deze week het interieur van het nieuwe hoofdkantoor van Zorgorganisatie Vigo opgeleverd....